top of page

do 22 feb

|

Centrum Voelen

Waves of embrace

Laat je meevoeren door Liselotte en Caroline op de rustgevende golven van klankschalen en andere harmonische instrumenten. Deze meditatieve sessie is ontworpen om je te helpen los te laten en te ontspannen in een serene omgeving.

Registration is closed
See other events
Waves of embrace
Waves of embrace

Tijd en locatie

22 feb 2024, 19:30 – 21:30

Centrum Voelen, Sint-Annastraat 7, 9810 Nazareth, Belgium

Over het evenement

Laat je meevoeren door Liselotte en Caroline op de rustgevende golven van klankschalen en andere harmonische instrumenten. Deze meditatieve sessie is ontworpen om je te helpen los te laten en te ontspannen in een serene omgeving. Ervaar het unieke element van deze sessie: de helende aanraking. Terwijl je ontspant, bieden we zachte aanrakingen op specifieke punten van jouw lichaam waardoor je nog dieper in een staat van ontspanning kunt zakken.

Als extra toevoeging wiegen we je zacht in rebozodoeken, wat zorgt voor een volledige, omhullende en koesterende ervaring. Na de sessie ben je uitgenodigd om samen te genieten van een kleine versnapering en een drankje, een perfect moment om na te genieten en ervaringen te delen. Reserveer je plek en laat je meenemen op een reis van ontspanning, heling en verbinding. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen deze unieke belevenis te delen!

Deel dit evenement

bottom of page