top of page

Andere diensten

Naast zwangerschapsmassage bieden we nog tal van andere diensten aan. Hieronder vind je een overzicht van wat zowel Caroline als Liselotte te bieden hebben. 

closing the bones gent hansbeke

Sluitingsritueel

Een moment van gedragen worden en loslaten

Het lichaam en de geest van een vrouw kunnen verschillende levensfasen of situaties als intens ervaren, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. Na dergelijke ervaringen, of het nu gaat om een bevalling of een andere diepgaande levensverandering, kan het nodig zijn het lichaam en de geest zowel fysiek als energetisch af te sluiten om het genezingsproces te laten beginnen.

Je leert jezelf opnieuw aanvaarden.

Een rebozo sluitingsritueel kan je hierbij helpen, ongeacht of de ervaring recent was of al lang geleden heeft plaatsgevonden.

duomassage gent
"Wat een ongelofelijke beleving een klankschalen behandeling te mogen ervaren door Liselotte.Het gaf me een diepe ontspanning door heel veel lagen heen .
De klanktrillingen maken dat ieder celletje in beweging komt en dat er kan opgeruimd worden wat je niet meer dient . De klanken brengen je in diepere lagen van je onderbewustzijn en je innerlijke reis wordt ondersteund en geeft je het gevoel ergens anders te zijn.

Dankjewel Liselotte voor deze bijzondere ervaring 🙏❤️"

Anja De Schepper

bottom of page